[kehitysmaaliike-l] Kutsu toimittajille: Development and Forced Migration in Africa -seminaari torstaina 30.11.

Sanna Kurttila sanna.kurttila at pakolaisapu.fi
Ti Nov 21 10:29:45 EET 2006


21.11.2006 Kutsu toimittajille 

Tervetuloa Suomen Pakolaisavun ja ulkoministeriön järjestämään Development and Forced Migration in Africa -seminaariin 30. marraskuuta kello 9.00-16.00 Marina Congress -keskukseen, Katajanokanlaituri 7, Helsinki. 

 

Seminaari tuo suomalaiseen mediaan uusia näkökulmia Afrikan kehityksestä ja sen esteistä. Pääpuhuja, The Economist -lehden toimittaja Robert Guest on työssään nähnyt Afrikan arkipäivän ja sitä rasittavat ristiriidat. Guest on palkittu Afrikka-journalismistaan ja on julkaissut aiheesta myös maailmanlaajuista keskustelua herättäneen kirjan The Shackled Continent.

 

Seminaari jakautuu kahteen osaan. Aamupäivällä käsitellään Afrikan kehitystä eri asiantuntijapuheenvuorojen kautta ja iltapäivällä median suhdetta Afrikan kehityskysymyksiin. Robert Guest alustaa molemmat osat, ja hänen jälkeensä aiheeseen tuodaan suomalaisia näkemyksiä. Ensimmäisen osan asiantuntijoina ovat kansanedustaja Anni Sinnemäki, joka on myös Kehityspoliittisen toimikunnan jäsen, ulkoministeriön Itä- ja Länsi-Afrikan yksikön päällikkö Sirpa Mäenpää ja ulkoministeriön neuvonantaja Max von Bonsdorff. Toisessa osassa Guestin alustusta kommentoivat Helsingin Sanomien toimittaja Heli Suominen ja freelancetoimittaja Peik Johansson sekä Unescon mediahankkeessa palestiinalaisalueella työskentelevä tiedottaja Irmeli Seipäjärvi. 

 

Ilmoittautumiset 27. marraskuuta mennessä: Sanna Kurttila, Suomen Pakolaisapu, puh. 044 929 7911, sanna.kurttila at pakolaisapu.fiLisätietoja: tiedottaja Outi Einola-Head, kehityspoliittisen viestinnän yksikkö, ulkoministeriö, puh. 09 1605 6376, outi.einola-head at formin.fi 
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20061121/79c8a2e8/attachment.htm 


More information about the kehitysmaaliike-l mailing list