[kehitysmaaliike-l] Hopota kouluruokaa Etiopian lapsille - Hyvän Mielen Hopotuskampanja

Terhi Collin terhi.collin at interpedia.fi
Ti Nov 14 13:30:37 EET 2006


Hopota kouluruokaa Etiopian lapsille - Hyvän Mielen Hopotuskampanja 

Nyt voit vaikuttaa kehitysmaiden lasten parempaan huomiseen aivan toisenlaisella tavalla: hopottamalla. Hopottajat-palvelu on ihmisystävällinen tapa viedä viestiä eteenpäin, koskipa se sitten tuotetta, palvelua tai aatetta. Tämän historian toisen Hyvän Mielen Hopotuskampanjan kohde on suomalaisen kummijärjestön Interpedian Kouluruokaa Etiopian lapsille -kampanja, jossa tuetaan etiopialaisen Maedot-järjestön kouluruokailuhanketta. Hankkeen tavoitteena on tarjota pienille, usein aliravitsemuksesta kärsiville, koululaisille ravitseva ruoka-annos edes kerran päivässä. Samalla opetuksessa päästäisiin parempiin tuloksiin, sillä tyhjällä vatsalla on mahdoton keskittyä opiskeluun.

Sinun ei välttämättä tarvitse itse tehdä lahjoitusta, riittää kun tutustut Interpedian kampanjaan ja levität hyvää sanaa eteenpäin. Rekisteröitymällä Hopottajaksi osoitteessa www.hopottajat.fi saat lisätietoa kampanjasta, jonka jälkeen voit päättää haluatko liittyä siihen vai et. Hopottaminen on täysin vapaaehtoista ja palkatonta eikä sido Hopottajaa mihinkään. Aktiivinen Hopotus kuitenkin palkitaan jokaisessa kampanjassa. Kampanjan kirjautumisaika päättyy 26.11.
 
Lähde mukaan Hyvän Mielen Hopotuskampanjaan, annat näin arvokkaan joululahjan kolmannelle maailmalle! 

Hopottajat-kampanjan Interpedialle tarjoaa Mainostoimisto MBE. Lisätiedot: kummi at interpedia.fi tai terhi.hollo at mbe.fi.

 

 

Terhi Collin

tiedottaja

 

Interpedia ry

Asemamiehenkatu 4 B, 00520 Helsinki

p. (09) 2727 0650

fax (09) 2727 0690

e-mail: terhi.collin at interpedia.fi <mailto:terhi.collin at interpedia.fi> 

 

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20061114/23fa2668/attachment.htm 


More information about the kehitysmaaliike-l mailing list