[kehitysmaaliike-l] Suomen UNICEF hakee kolmea harjoittelijaa/projektiassistenttia

Aino Sarkia Aino.Sarkia at unicef.fi
Ti Nov 14 11:33:48 EET 2006


Haetaan:

 

3 harjoittelupaikkaa / projektiassistenttia 

 

Suomen UNICEF hakee 2 korkeakouluharjoittelijaa projektiassistentin tehtävään kolmeksi kuukaudeksi, ajalle 12.2.-11.5.2007. Projektiassistentin toimenkuvaan kuuluu UNICEFin Janopäiväkampanjan (27.-30.4.) käytännön järjestelyjä, yhteydenpitoa ja suunnittelua projektisuunnittelijan ohjauksessa. Toimistotyön lisäksi työ sisältää vierailuja pääkaupunkiseudulla. Hakijalta toivotaan aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta, stressinsietokykyä ja hyvää esiintymisvalmiutta. Työaika on normaali täysimittainen virka-aika, joskin epäsäännöllisiä työpäiviä, muutama myös viikonloppuisin, sisältyy työhön jonkin verran. Järjestökokemus, markkinointi- ja viestintäosaaminen sekä ruotsinkielen taito katsotaan eduksi. 

 

Yhtä korkeakouluharjoittelijaa projektiassistentin tehtävään koulukampanjoihin kolmeksi kuukaudeksi ajalle 15.1-14.4.2007. Projektiassistentin toimenkuvaan kuuluu kouluihin suuntautuvissa viestintä- ja varainkeruukampanjoissa avustaminen, mm. tilausliikenteessä ja asiakaspalvelussa avustaminen, ja englanninkielisen pelin kääntäminen suomeksi. Hakijalta toivotaan omatoimista, vastuullista ja tarkkaa otetta, ja hyvää suomen sekä englanninkielen taitoa. Ruotsinkielen taito ja valmius vierailla kouluissa katsotaan eduksi. 

 

Harjoitteluista ei makseta palkkaa.

 

Hakemukset 8.12.2006 mennessä Janopäiväkampanjan osalta: Aino Sarkia, koulukampanjoiden osalta: Emili Osara, osoite Suomen UNICEF, PL 148, 00211 HKI tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi at unicef.fi. Mikäli olet kiinnostunut molemmista paikoista, ilmoita hakemuksessa kumpi paikka olisi ensisijainen.

 

UNICEF on YK:n lastenjärjestö. Suomen UNICEF kerää varoja UNICEFin ohjelmiin, vaikuttaa sekä tiedottaa maailman lasten tilanteesta ja lapsen oikeuksista. Janopäivän keräystuotto käytetään UNICEFin vesiohjelmiin. Koulukampanjoiden tuotto ohjataan Laosiin erityisesti lasten koulunkäyntiin.

 

 

 

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: http://lists.kepa.fi/pipermail/kehitysmaaliike-l/attachments/20061114/f798e4c8/attachment.htm 


More information about the kehitysmaaliike-l mailing list