Hei,

viesti mennyt yhdelle per järjestö mutta näin listan kautta laajemmalle jakelulle.

 

Yt. Outi Hannula

 

Lähettäjä: Kangas Riikka (UM) <riikka.kangas@formin.fi>
Lähetetty: tiistai 14. joulukuuta 2021 15.43
Vastaanottaja: marjo.heinonen@abilis.fi; Saara Vuorensola-Barnes <saara.vuorensola-barnes@cmi.fi>; Maikki Kuittinen <maikki.kuittinen@fida.fi>; Robert Salin <robert.salin@solidaarisuus.fi>; Kim Remitz <kim@kios.fi>; Outi Hannula <outi.hannula@fingo.fi>; Kaarina Nieminen <kaarina.nieminen@kua.fi>; Anne Tarvainen <anne.tarvainen@wwf.fi>; Tupuna Mäntysaari <tupuna.mantysaari-laaksonen@pelastakaalapset.fi>; Ervamaa, Eeva <eeva.ervamaa@plan-international.org>; Teemu Sokka <teemu.sokka@reilukauppa.fi>; Hanna Matinpuro <hanna.matinpuro@siemenpuu.org>; Juha Vauhkonen <juha.vauhkonen@sask.fi>; Rantala Roosa <roosa.rantala@felm.org>; Hurskainen Raija <raija.hurskainen@felm.org>; Leena Kumpulainen <leena.kumpulainen@refugeecouncil.fi>; toni.jokinen@redcross.fi; Anette Gothoni <annette.gothoni@wveu.org>; miikka.niskanen@worldvision.fi; Lauri Peltonen <lauri.peltonen@taksvarkki.fi>; Emmi Chaguaro <emmi.chaguaro@vammaiskumppanuus.fi>; Eija-Riitta Kinnunen <eija-riitta.kinnunen@hdl.fi>; Laura Lipsanen <Laura.Lipsanen@vaestoliitto.fi>; milla.makinen <milla.makinen@ymca.fi>; anu.karvinen@vikes.fi
Kopio: Kajakoski Tiina (UM) <Tiina.Kajakoski@formin.fi>; Heikka Riina-Riikka (UM) <Riina-Riikka.Heikka@formin.fi>
Aihe: Uusi ohjelmatukikausi: käynnistykseen liittyviä asioita, alkuvuoden tärkeitä tapahtumia sekä hyvän joulun toivotukset

 

Hei kaikki OT- yhteyshenkilöt,

 

Joulu tekee tuloaan ja kohta pääsemme kaikki ansaitusti lepäilemään ja lataamaan akkuja tulevaan vuoteen! Ennen lomia halusimme vielä kirjoittaa teille ja koota yhteen viestiin uuden ohjelmatukikauden käynnistykseen liittyviä asioita, alkuvuoden tärkeitä tapahtumia sekä muutaman muun keskeisen asian.

 

Ohjelmatukikauden käynnistykseen liittyvät asiat

 

Sähköinen asiointi:

Sähköinen asiointi on nyt käytettävissänne kirjautumalla asiointipalveluun suomi.fi- tunnistautumisen kautta. Ohjelmatuki-asiat näette vireillepannut asiat -sivulla. Otsikko on ”Ohjelmatukikausi 2022-2025” ja asiatyyppi ”Ohjelmatuki”. Asiakirjan otsikko on linkki Asian tiedot -sivulle, josta löydätte sitoumus-, maksupyyntö- ja muutos / täydennys -painikkeet.

 

Sitoumuslomake:

Kiitos jo palauttamistanne sitoumuslomakkeista. Mikäli näitä on vielä palauttamatta palautuksen voi tehdä sähköisen asioinnin kautta (ks. Ohjeet yllä).

 

Maksupyynnöt:

Maksupyynnöt tulee tehdä sähköisen asioinnin kautta. Pyydämme teitä huomioimaan, että maksujen laittaminen maksatukseen on mahdollista vasta kun eduskunnan hyväksymä vuotta 2022 koskeva valtion talousarvio on tullut voimaan ja on yksiköiden käytössä. Maksupyyntöjä tehdessä on huomioitava 30 päivän käsittelyaika. 

 

Sopeutukset:

Tulee tehdä kuten päätöksissä indikoitu viimeistään 28.2. 2022 mennessä.

 

Erityisehto koskien Afganistania, Etiopiaa, Sudania ja Myanmaria:

Em. maita koskevat suunnitelmat voidaan hyväksyä jo ennen koko ohjelman sopeutusta, mikäli haluatte käynnistää toimintaanne alkuvuodesta. Sopeutetuissa suunnitelmissa tulee huomioida seuraavat asiat:

 

 

Huomioittehan, että toiminnan käynnistäminen edellyttää hyväksynnän saamista KEO-30:sta.

 

Alkuvuoden tärkeitä tapahtumia

 

Kumppanuusfoorumi

Kumppanuusfoorumin järjestetään alkuvuodesta, tammi-helmikuussa, uuden ohjelmakauden käynnistämis/kick off -tilaisuutena.  Etsimme ministeriössä tälle parhaillaan päivämäärää ja palaamme teille heti vahvistuksen saatuamme.

 

AVS- lounas

Koronan takia peruutetut AVS –vetoiset jouludinnerit järjestetään nyt tammikuisena lounastapahtumana Säätytalolla 25 tammikuuta 2022 kello 13-14.30. Lounaskutsu on kahdelle henkilölle per järjestö (toiminnanjohtajalle ja ohjelman yhteyshenkilölle, tai miten järjestö itse näkee parhaimmaksi). Voisimmeko ystävällisesti pyytää, että huolehtisitte alustavan varauksen toiminnanjohtajienne kalentereihin jo tässä vaiheessa. Virallinen kutsu näihin lähetetään tammikuussa.

 

Vuosikeskustelut

Vuosikeskustelut järjestetään tänä vuonna helmikuussa (7-18.2) ja helmi-maaliskuussa (28.2-11.3). Keskusteluja järjestetään 1 per päivä, lähtökohtaisesti aamupäivällä klo 9-12, pl. maanantait, jolloin keskusteluajankohta asettuu iltapäivään. Tänä vuonna keskustelut järjestetään koronatilanteen salliessa läsnätapaamisina ja toivoisimme, että voisimme tänä vuonna tulla järjestöjen tiloihin käymään keskustelut. Vastuudeskinne tulevat ottamaan teihin pian yhteyttä vuosikeskusteluajan sopimiseksi.

 

Muut keskeiset asiat

 

Monet ovatkin jo pyytäneet päätöksessä indikoidun lisäaineiston ja vielä huomioonne, että sitä voi yhä pyytää päätöksestä mainitulta lisätiedon antajalta. Tarvittaessa myös tapaamiset päätösten tiimoilta järjestyy, nyt lähtökohtaisesti virtuaalisesti, mutta myöhemmin ehkä myös läsnätapaamisena.

 

Infot ja yhteiset sessiot alkuvuodelle:

 

Lähetämme teille lisätietoa, kun aikataulut ovat vahvistuneet näiden osalta.

 

Aamukahvit:

Aamukahvit pyörähtävät käyntiin vuosikeskustelujen jälkeen. Näistä ainakin yhteen aihe on (raportointi- ja tuloksellisuus), jäljellä olevien kaksien kahvien aiheita voimme myöhemmin suunnitella yhdessä.

 

Viimeiseksi, lämmin kiitos meiltä KEO-30:stä kuluneesta vuodesta ja erinomaisesta yhteistyöstä!

 

Jouluisin terveisin,

Riikka ja Tiina