Hei,

 

ohessa pöytäkirjaluonnos edellisestä ohjelmatukijärjestöjen tapaamisesta. Huom. Osallistujalista ei tainnut kiertää ihan kaikilla osallistujilla, joten tarkastathan, että nimesi ja järjestösi on mainittu pöytäkirjaluonnoksessa ja ilmoita minulle, jos se puuttuu sieltä.

Kommentit ja muutosesitykset pyytäisin ensi viikon perjantaihin 1.2. mennessä, jotta pöytäkirja saadaan seuraavaan kokoukseen mennessä lopulliseen muotoonsa.

 

Lisäksi MUISTUTUS: Olethan käynyt lisäämässä itsellesi sopivan ajan alla olevaan Doodleen? Sinne voi myös ilmoittaa jos mikään ehdotetuista päivistä ei sovi. Tällä hetkellä Doodlessa on 10 järjestöä. Pyytäisin, että kävisitte merkkaamassa sopivat ajat viimeistään maanantaina 28.1. Puheenjohtajat ilmoittavat kokouspaikan ja vahvistavat kokousajan.

 

Hyvää viikonloppua!

 

Pauliina

 

Lähettäjä: Pauliina Savola
Lähetetty: tiistai 22. tammikuuta 2019 17.01
Vastaanottaja: 'ohjelmatukijarjestot@lists.fingo.fi' <ohjelmatukijarjestot@lists.fingo.fi>
Aihe: Uusi sähköpostilista ohjelmatukijärjestöille ja seuraavan kokouksen Doodle

 

Hei kaikki,

 

ohjelmatukijärjestöt saavuttaa jatkossa sovitusti listan kautta osoitteesta ohjelmatukijarjestot@lists.fingo.fi. Listaa hallinnoivat Fingosta Pauliina Savola ja Paula Lounasheimo. Jos haluat pois listalta tai lisätä uuden henkilön listalle lähetäthän viestin minulle ja Paulalle osoitteisiin pauliina.savola@fingo.fi ja paula.lounasheimo@fingo.fi.

 

Loin lisäksi SPR:n ja Siemenpuusäätiön pyynnöstä Doodlen seuraavalle tapaamiselle. Ajankohta on viikolla 6. Käytän merkkaamassa sopivan ajan mahdollisimman pian. Doodlen löydät täältä: https://doodle.com/poll/3wettp3rkrerkbam

 

Edellisen kokouksen pöytäkirja tulee kommenteille vielä tämän viikon aikana.

 

Mukavaa loppuviikkoa!

 

Pauliina

 

 

Pauliina Savola

Asiantuntija, kansalaisyhteiskunta ja edunvalvonta | Fingo

 

+358 50 317 6702 | pauliina.savola@fingo.fi

twitter.com/PMSavola fi.linkedin.com/in/pauliinasavola

 

 

Fingo ­­­– Vaikuttaa tulevaisuuteen tänään.

viestii | kouluttaa | kasvattaa | tukee | vaikuttaa

fingo.fi | Facebook | Twitter | LinkedIn

 

Kepa ja Kehys ovat nyt Fingo. Teemme töitä, jotta maailma olisi reilumpi. Ihan kaikkialla. Olemme 300 kehitysjärjestön yhteistyöjärjestö.