Hei järjestökollegat,

 

ministeriö on viestinyt ensimmäisen hakukierroksen osalta tällä viikolla. Ilmoitus hakukelpoisuudesta pitäisi tulla sekä sähköisen järjestelmän kautta että sähköpostitse.

 

Toisen kierroksen osalta meillä ei ole uutta viestittävää. Tiedustelimme pyynnöstä ohjelmatuen ohjeiden päivitystä, ja ministeriö viittasi vastauksessaan kysymys ja vastaus -osiossa annettuihin tietoihin 1.hakukierroksen yhteydessä: ”Ohjelmatuen ohjeet päivitetään ja julkaistaan haun toisen vaiheen yhteydessä. - - 28.10. julkaistun hakuilmoituksen mukaan ohjelmatuen ohjeet päivitetään ja julkaistaan viimeistään haun toisen vaiheen alkaessa. Valtionavustuslain nojalla ministeriö yleisesti ottaen päivittää ohjeita tarpeen mukaan ja julkaisee ne verkkosivuillaan sekä tiedottaa niistä avustuksensaajia.”

 

Haun aukeamista odotellessa suunnitteluun voi saada tukea mm. 4.3 järjestettävästä Fingon oppimisen areenan koulutustapahtumasta liittyen globaalikasvatukseen ja kehitysviestinnän suunnitteluun. Toivottavasti myös moni on osallistumassa huomiseen LaVa-ryhmän ja oppimisen areenan yhteiseen Tuloksellisuuden mittarit -koulutukseen.

 

Kevätkauden ensimmäisten aamukahvien osalta palaamme asiaan myöhemmin: odottelemme vielä ministeriöstä vastausta sopivasta ajankohdasta.

 

Terveisin,

Roosa ja Timo