Hei,

vastaan nyt Fidan puolesta ja yritän kirkastaa kuvaa 😊.

Toukokuussa jaettiin suunnitelma seuraavista puheenjohtajuusvuoroista ja sen mukaan Fidan vuoro olisi ollut syksy-21. Nyt viimemmäksi, marraskuussa tullut viesti sisälsi toisen suunnitelman, jonka mukaan Fidalle olikin merkitty vuoro Fingon kanssa jo kevääksi -21. Tämän muutoksen vuoksi laitoin Fingolle kyselyn, että missä vaiheessa muutos tapahtui ja mitä meiltä jäi huomaamatta keskustelussa.

Kevät on tiukka meille kaikille ja haluamme tietysti olla mukana kantamassa kortta kekoon. Fingo ehdotti meille aiemmin, että voivat koordinoida itsekseen alkukevättä ja ehdotin, että tulemme mukaan asap, ei ollut tarkoitus kokonaan jäädä pois vastuusta.

Vaikka ei selvinnyt, missä suunniteltu puheenjohtajakierros muuttui, tyydymme ratkaisuun 😊 ja otamme vastuun osaltamme puheenjohtajakierrossa nyt keväällä Fingon kanssa heti alkuvuodesta.

 

 

 

Maikki Kuittinen
Ohjelmapäällikkö, Kehitysyhteistyö | Programme Manager, Development Cooperation
Osoite | Address: Tulppatie 20, 00880 Helsinki, Finland
Puh. 050 3524439  | Tel. +358 50 3524439

cidimage001.jpg@01D5CF82.4350BB00

www.fida.info 
Facebook | Instagram | Twitter | YouTube

 

 

 

 

Lähettäjä: Ohjelmatukijarjestot <ohjelmatukijarjestot-bounces+maikki.kuittinen=fida.fi@lists.fingo.fi> kohteen Suoheimo Maria <Maria.Suoheimo@redcross.fi> puolesta
Päivämäärä: torstai 10. joulukuuta 2020 klo 10.44
Vastaanottaja: Timo Lappalainen <timo.lappalainen@fingo.fi>, "ohjelmatukijarjestot@lists.fingo.fi" <ohjelmatukijarjestot@lists.fingo.fi>
Aihe: Re: [Ohjelmatukijarjestot] Ensi vuoden puheenjohtajuus - Hyvää joulunaikaa Fingosta

 

Hei Timo,

 

Yleensähän puheenjohtajuutta on vetänyt iso ja pienempi järjestö yhteistuumin ja FINGO sitten admin tukena. Kuka on Fidan jälkeen seuraavana listalla, eli kenelle nakki olisi vaarassa napsahtaa … 😊?

 

Yt. Maria

 

From: Ohjelmatukijarjestot <ohjelmatukijarjestot-bounces+maria.suoheimo=redcross.fi@lists.fingo.fi> On Behalf Of Timo Lappalainen
Sent: keskiviikko 9. joulukuuta 2020 16.21
To: ohjelmatukijarjestot@lists.fingo.fi
Subject: [Ohjelmatukijarjestot] Ensi vuoden puheenjohtajuus - Hyvää joulunaikaa Fingosta

 

Tervehdys Fingosta,

 

Puheenjohtajakierron mukaan ensi kevään puheenjohtajat tulisivat Fidasta ja Fingosta. Kuten aiemmasta viestittelystäni on tullut ilmi, Fida on tiedustellut, olisiko joku muu OT-järjestö valmis ottamaan heidän vuoronsa ensi keväältä johtuen mm. Fidan ohjelmapuolen henkilöstöresurssien haasteellisesta tilanteesta. Näyttää siltä, että viestiini, jossa tiedusteltiin muiden OT-järjestöjen mahdollisuuksia vaihtaa puheenjohtajavuoroa ei ole poikinut vastauksia. Tämän pohjalta on lienee pääteltävä, että ensi kevät viedään läpi yhden puheenjohtajajärjestön eli Fingon voimin. Tämä käy meille ihan mainiosti ja hahmotan asian myös niin, että Fingon kaltaiselle yhteistyöjärjestölle jäsenjärjestöjen; mukaan lukien myös ei-jäsenet tässä yhteydessä, tukeminen haastavina ja/tai kiireisinä aikoina onkin erityisen tärkeätä. Jos tämän viestin myötä kuitenkin löytyy vapaaehtoinen OIT-järjestö, joka haluaa rinnakkaispuheenjohtajaksi, tämä tietysti olisi myös hieno asia. Otan mielelläni ehdotuksia vastaan ensi kevään ensimmäisen kokouksen aikataulusta ja aiheesta.

 

Toivotan kaikille rauhallista joulunaikaa ja onnellista uutta Vuotta 2021!

 

Timo Lappalainen

tel. 050-317 6700