Hei toverit,

 

Kevään OKL-seminaarien aikataulut ovat varmistuneet ja tarjolla olisi seuraavia mahdollisuuksia, joihin kaivataan kouluttajia!

Kiinnostuksensa voi ilmaista google docissa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_ogdFB5SPdvHB3mTaIIy99eR5R6wMaGwaNRrWKbmCsE/edit?usp=sharing

 

Turun ja Rauman seminaareihin on jo syksyllä kerätty kiinnostuneita. Päivitäthän kiinnostuksesi, mikäli tarvetta!

 

Ehtisittekö käydä ilmoittamassa kiinnostuksenne viimeistään ensi viikon keskiviikkona 18.12.? Mikäli oikein hyvin käy, saisimme kevään kokonaisuudet kasaan vielä ennen joulua, tai ihan viimeistään heti tammikuun alkupuolella loppiaisen jälkeen, jolloin päivät olisivat oikeilla ihmisillä kalenterissa hyvissä ajoin.

 

Tässä kevään seminaaripäivät: Joensuu 19.2., Turku 21.2. ja Rauma 4.3.

 

UUSI: Keskiviikko 19.2. Joensuu

Jouko Jokisalon eläköityessä olemme saaneet uuden yhteysopettajan, joka haluaisi meidät järjestämään työpajoja yhteensä 190 opiskelijalle. Kyseessä 3 kertaa 3-4 työpajaa (klo 8-10, 10-12 ja 14-16). Pajat voivat olla samoja, joten halutessaan voi pitää 3 kertaa saman pajan päivän aikana. Jos olet kiinnostunut vain yksittäisestä työpajasta, ilmoittele! Tämäkin varmasti järjestettävissä ja voi mahdollistaa esim. osallistumisen jonkun toisen järjestön pajaan oppimismielessä : )

 

Perjantai 21.2. Turku

Turussa samalla viikolla seminaaripäivä perinteisellä ohjelmalla, eli luento (10:15-11:45) ja kaksi settiä työpajoja (12:30-13:55 + 14:05-15:30). Toiveissa 6-7 samanaikaista työpajaa, eli yhteensä 12-14. Opiskelijat enimmäkseen luokanopettajia, mutta joukossa myös aineenopettajia. Alustavasti ilmoittautuneita listalla:

 1. Plan?? (ilmoittautunut henkilö vaihtunut)
 2. Suomen Lähetysseura
 3. Taksvärkki
 4. Rauhankoulu
 5. Seta
 6. Maailmankoulu?? (ilmoittautunut henkilö vaihtunut)
 7. FEE Suomi
 8. Suomen Pakolaisapu
 9. Rauhanpuolustajat
 10. YK-liitto??

 

Luennosta kiinnostuneita: ei toistaiseksi ketään

 

Keskiviikko 4.3 Rauma

Raumalla seminaari klo 13 alkaen. Tarkemmat aikataulutoiveet ja osallistujamäärät eivät vielä tiedossa, yhteysopettaja vaihtumassa. Oletus, että kaava about sama kuin viime kerralla: luento n. 1 h + kaksi settiä työpajoja, noin 6 samanaikaista työpajaa. Osallistujat luokanopettajia, varhaiskasvatuksen opettajia, käsityöopettajia. Alustavasti ilmoittautuneita:

 1. Plan?? (ilmoittautunut henkilö vaihtunut)
 2. Suomen Lähetysseura
 3. Taksvärkki
 4. Maailmankoulu?? (ilmoittautunut henkilö vaihtunut)
 5. Rauhanpuolustajat
 6. YK-liitto?

 

Luennosta kiinnostuneita: ei toistaiseksi ketään

 

Soitelkaa / viestitelkää jos kysyttävää!

 

Lämpimin terveisin,

Sanna

050 317 6697