Onko ilmastokasvatus sinulle tärkeää? Ovatko globaalin etelän ympäristö- ja oikeudenmukaisuuskysymykset sinulle tuttuja? Haluatko motivoida nuoria ottamaan kantaa ilmastokysymyksissä? Jos vastasit näihin kyllä, tämä mahdollisuus on sinulle!

 

Ilmastonmuutos ja etelän äänet on Ympäristökasvatus FEE Suomen ja Siemenpuu-säätiön yhteinen globaalikasvatushanke, jossa tuodaan monialainen oppimiskokonaisuus yläkouluille ja toisen asteen oppilaitoksille. Hankkeessa tarjotaan 2020 alkuvuonna 50 kouluvierailua neljällä paikkakunnalla.

 

Rekrytoimme nyt kouluvierailijat Tampereelle, Jyväskylään ja Ouluun.

 

Kouluvierailuissa perehdytään Agenda2030 kestävän kehityksen tavoitteisiin – erityisesti ilmastonmuutokseen liittyviin kysymyksiin. Keskiössä ovat etelän ja pohjoisen väliset kytkökset, oikeudenmukaisuuskysymykset, haasteiden aiheuttamat tunteet ja reaktiot sekä niiden vieminen toiminnaksi. Toiminnallisuutta edustaa Young Reporters for the Environment -ympäristöreportteriprojekti, joka aloitetaan kouluvierailun yhteydessä ja jatketaan itsenäisesti myöhemmillä oppitunneilla.

 

Tehtäviisi kuuluu:

Odotamme sinulta:

Arvostamme:

Vierailuista maksettava palkkio on 80 euroa/vierailu, joka sisältää markkinointiin ja vierailun sopimiseen käytetyn ajan sekä vierailun jälkeisen yhteydenpidon. Lisäksi koulutuksesta ja palautesessiosta maksetaan kustakin 80 euron palkkio, ja kaikki matkakulut korvataan.

 

Hakemusten deadline on 6.10. Pyydämme hakijoita jättämään vapaamuotoisen motivaatiokirjeen (max 1 sivu) sekä cv:n osoitteeseen rekry@feesuomi.fi. Ilmaisethan sekä viestin otsikossa että motivaatiokirjeessäsi selkeästi, mille paikkakunnalle (Tampere, Jyväskylä vai Oulu) haet kouluvierailijaksi!

 

Lisätietoja voi kysyä puhelimitse Reija Mikkola-Patriarca (050 469 8499) tai sähköpostitse osoitteesta reija.mikkola@feesuomi.fi.

 

 

Reija Mikkola-Patriarca

hankekoordinaattori

Ilmastonmuutos ja etelän äänet | Frame, Voice, Report!

FEE Suomi

 

reija.mikkola@feesuomi.fi

+35850 469 8499

www.feesuomi.fi