Hei kaikille,

 

Ulkoministeriön kansalaisyhteiskuntayksikkö on julkaissut nettisivuillaan ennakkotietoa ensi kevään hanketuen hakukierroksesta.

 

Hakukierros suomalaisten kansalaisjärjestöjen hankkeille vuosille 2021–2024 avataan 31. tammikuuta 2020. Hakemusten määräaika on maaliskuun 2020 lopussa. Hakuaika on siis aikaistunut.

 

Tuettavien hankkeiden tulee olla linjassa Agenda 2030:n, Suomen kehityspoliittisten tavoitteiden ja kehityspoliittisen kansalaisyhteiskuntalinjauksen (2017) kanssa. Hanketukikierroksella korostetaan paikallisen kumppanin omistajuutta, kansalaisyhteiskunnan vahvistamista sekä monitoimijayhteistyötä.

 

Hakukierrosta 2020 koskevat tarkat arviointikriteerit ja hakuohjeet lomakkeineen julkaistaan haun avautuessa UM:n verkkosivuilla.

 

 

***

Fingo tarjoaa ympäri vuoden neuvontaa järjestöjen hanketoimintaa tukemaan. Olipa kyse sitten hankkeen suunnittelusta, toteutuksesta tai sen arvioinnista, niin voit olla yhteydessä Helena Nevalaiseen, helena.nevalainen@fingo.fi tai puhelin 050-3176729.

 

Tämän lisäksi järjestämme ennen hanketuen hakuajan päättymistä hankehakemusten kommentointikierroksen. Järjestö voi lähettää Fingolle hankedokumenttinsa kommentoitavaksi. Tapaamme järjestöedustajat sekä kommentoimme hanketta kirjallisesti. Järjestö voi varata kommentointiajan Fingon nettisivuilta 10.02.2020 alkaen.