Hei,

Haluatko edistää globaalia oikeudenmukaisuutta journalismilla, mutta et vielä oikein tiedä miten? Haluatko kirjoittaa kehityskysymyksistä? Tule Changemakerin lehtityökoulutukseen, sen jälkeen on helppo liittyä Globalistin toimituskuntaan, pääset heti tekemään. Ilmoittaudu tästä.

 

Globalisti on Changemakerin julkaisema lehti joka ilmestyy kahdesti vuodessa. Joka numero käsittelee kehityskysymyksiä jonkun teeman kautta. Seuraavan numeron teema ei vielä ole lyöty lukkoon.

 

Lehtityökoulutus ja toimituskunnan kokous pidetään lauantaina 1.2. kello 9:30-17:15. Globalistin toiminnasta kertoo Changemakerin koordinaattori Jonas Biström ja hyvästä journalismista kouluttaa Kirkon Ulkomaanavun tiedottaja Elisa Rimaila. Koulutus pidetään Changemakerin toimistolla Eteläranta 8ssa, Helsingissä. Koulutus on maksuton ja matkat julkisilla kulkuvälineillä korvataan lippuja vastaan (Changemakerin matkaohjeen mukaisesti).

Katso ohjelma ja lisätiedot täältä: https://www.changemaker.fi/ajankohtaista/tapahtumat/changemakerin-lehtityokoulutus-tule-mukaan-tekemaan-globalisti-lehtea/

 

Koulutuksen jälkeen pidetään uuden numeron toimituskunnan ensimmäinen kokous kello 15:15-17:15. Voi myös osallistua pelkästään toimituskunnan kokoukseen. Toimituskunnan kokoukseen voi osallistua myös skypellä. Lähetä silloin minulle viesti erikseen että haluat osallistua skypellä.

Toimituskunnassa on tarvetta kirjoittajille, kuvaajille ja editoijille. Lehteä voi tulla mukaan tekemään vaikka ei pääse ensimmäiseen toimituskunnan kokoukseen, laita siinäkin tapauksessa erikseen viestiä.

 

Ilmoittaudu täällä: https://response.questback.com/kirkonulkomaanavunsti/lehti2020

 

Changemaker on Kirkon Ulkomaanavun nuoristoverkosto, lue lisää www.changemaker.fi

 

Nähdään lauantaina!

 

 

Jonas Biström

Changemaker-koordinaattori

050 342 3799

jonas.bistrom@kua.fi

 

Kirkon Ulkomaanapu
PL 210, Eteläranta 8, FI-00131 Helsinki, Finland

kirkonulkomaanapu.fi

 

KUA2017_email_signature_SUOMI