Hei,

 

Luvalla välitän tiedoksenne linkin viime perjantaina järjestettyyn webinaarin tallenteeseen ja esitysmateriaaliin yhdistysten vuosikokousten järjestämisestä poikkeustilanteissa.

 

Huomaathan, että kyseinen webinaari on Opintokeskus Siviksen ja Sosten järjestämä – mahdolliset kysymykset webinaarista kannattaa siis kohdistaa ko. tahoille (Soste/Patrick Metsätähti; Sivis/Annukka Tahvanainen-Jaatinen) 😊

 

Yst.

Pauliina

 

***

Olit ilmoittautunut Siviksen ja SOSTEn yhdessä järjestämään Yhdistysten vuosikokoukset poikkeustilan aikana webinaariin 27.3. Kiitos kaikille teille, jota osallistuitte webinaariin! Monen henkilön pyynnöstä lähetämme webinaaritallenteen ja esitysmateriaalin kaikille ilmoittautuneille.

 

Tästä pääset katsomaan webinaaritallenteen ja liitteenä löydät kouluttaja Patrik Metsätähden esitysmateriaalin. Tekstitetty tallenne valmistuu ensi viikon aikana ja siitä kerrotaan Siviksen ja SOSTEn verkkosivuilla. Liitteenä löydätte myös ne kysymykset ja vastaukset, joihin Siviksen asiantuntija Annika Tahvanainen-Jaatinen ehti vastata webinaarin aikana.