Tervetuloa mukaan kehittämään järjestöjen oppimista!   


Fingo kutsuu kaikki Fingon oppimispalveluiden omistajat eli jäsenjärjestöt mukaan yhteiskehittämään ja innovoimaan järjestöjen oppimisen tulevaisuuden suuntaa. 

Yhteiskehittäminen tapahtuu neljässä avoimessa työpajassa vuoden 2019 aikana. Kaksi ensimmäistä tilaisuutta järjestetään kevään aikana. Toivomme, että samat osallistujat voivat osallistua mahdollisimman moneen kehittämispajaan. 

 

Digitaalisen oppimisen mahdollisuudet järjestötyössä ke 27.3. klo 13-16 

 

Mitä on digitaalinen oppiminen? Miten järjestöt voivat hyödyntää sitä? Millaista oppimista sillä voi edistää kansallisesti ja globaalisti? Aiheesta meitä inspiroi eOppimiskeskuksen asiantuntija Kaisa Honkonen. 

Mikä on järjestöjen ja mikä Fingon rooli digitaalisen oppimisen hyödyntämisessä ja edistämisessä järjestöissä? Työpajan fasilitoivat Fingon asiantuntijat Maarit Pihkala ja  Terhi Ylikoski. 

 

Oppimisen tulevaisuus kansalaisjärjestöissä ke 10.4. klo 13-16 

 

Millaista on tulevaisuuden järjestöoppiminen? Millaista osaamista ja muutosta se saa aikaan? 

Tule ideoimaan kanssamme millaisista teemoista ja menetelmistä tulevaisuuden järjestökoulutus rakentuu.  Miten oppimispalveluilla voidaan edistää vaikuttavampaa ja asiantuntevampaa toimintaa kansalaisjärjestöissä? 

Työpaja ammentaa keskustelua kolmen hiljakkoin toteutetun selvityksen tuloksista: Fingon jäsenkyselystä ja oppimispalveluiden muutosharavoinnista sekä Siviksen tekemästä katsauksesta järjestöjen osaamis- ja koulutustarpeisiin. 

 

Työpajan vetävät Fingon oppimisen asiantuntijat Maarit Pihkala, Antti Turakka sekä arvioinnin asiantuntija Niina Tenhio 

 

Tilaisuudet järjestetään Fingon toimistolla (Elimäenkatu 25-27, Amazon 6 krs.) Tilaisuudessa tarjoillaan kahvia, teetä ja pientä purtavaa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen osoitteeseen: koulutus@fingo.fi. ilmoita viestissä yhteystietosi ja mihin pajaan osallistut.