HAKUKUULUTUS

Haemme johtavaa asiantuntijaa vetämään RKI:n oppilaitostyötiimiä

RKI on vuonna 1981 perustettu, sitoutumaton rauhankasvatusjärjestö. Kohderyhmämme ovat opettajat, lastentarhanopettajat, nuorisotyöntekijät ja muut kasvattajat. Työmme keskittyy Suomeen, mutta meillä on useita kansainvälisiä hankkeita pääosin eurooppalaisten kumppaniemme kanssa.

 

Etsimme kokenutta ammattilaista kehittämään työtämme ja johtamaan oppilaitostiimiämme. Vastuullasi on huolehtia, että tiiminä saavutatte yhdessä määritellyt, yhdistyksen strategien ja toimintasuunnitelman mukaiset, pitkän ja lyhyen aikavälin tavoitteet, sekä tuotatte tiiminne vastuulla olevat toiminnot ja tuotokset sovitusti. Olet osa RKI:n johtoryhmää ja tukena työssäsi sinulla on RKI:n innostava, moninainen ja pedagogisesti osaava työyhteisö.

 

Edellytämme:

 

Arvostamme:

 

Toivomme hakijoita eri-ikäluokista sekä sukupuoli-, kieli-, kulttuuri- ja muista vähemmistöistä. Tarjoamme innostavan työyhteisön ja näköalapaikan suomalaiseen ja eurooppalaiseen rauhantyöhön sekä mahdollisuuden oppia ja luoda uutta kanssamme. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kalliossa. Työotteemme on rohkea, antirasistinen ja kansainvälinen. Vakituinen työsuhde alkaa 7. tammikuuta (tai sopimuksen mukaan) ja palkka on 3 000 € / kk. Työaika ja muut ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan TES:n mukaisesti.

 

Lisätietoja tehtävästä ja tiedustelut: toiminnanjohtaja Riikka Jalonen 044 2783422.
Soittoajat: 22.11. klo 9–11 ja 28.11. klo 12–15.


Lähetä hakemuksesi viimeistään 3.12.2019 osoitteeseen
riikka.jalonen@rauhankasvatus.fi. Voit liittää hakemukseesi halutessasi erillisen cv:n. Otsikoi viestisi Hakemus tiiminvetäjä ja sukunimesi. Haastattelut järjestetään 9.–13.12. välisenä aikana.

Tutustu verkkosivuihimme:
www.rauhankasvatus.fi ja www.maailmankoulu.fi

 

 

 

Hakukuulutus verkkosivuilla: https://rauhankasvatus.fi/ajankohtaista/haemme-johtavaa-asiantuntijaa-vetamaan-rkin-oppilaitostyotiimia/
Z

 

Jenni Leppänen

Tiedottaja / Communications Officer

jenni.leppanen@rauhankasvatus.fi

+358  40 145 2502
Rauhankasvatusinstituutti ry / The Peace Education Institute

Toinen linja 17

00530 Helsinki
Finland

 

rauhankasvatus.fi

rauhankasvatus.fi/en/

maailmankoulu.fi