KOULUTUS: Viestinnän pop up -sparrauspäivä 24.4. klo 9-16


Miten viestintä voi hyötyä palvelumuotoilusta? Miten saat tiedotteen paremmin läpi mediassa? Miten vaikutat vieläkin tehokkaammin somessa? Haluatko apua johonkin konkreettiseen viestintäongelmaan nopeasti?

Näihin ja monin muihin kysymyksiin saat vastauksen järjestöviestinnän sparrauspäivässä. Päivä on suunnattu kaikille työssään viestiville. Sparraajina ja kouluttajina toimivat viestintätoimisto Kaiku Helsingin ammattilaiset, Fingon viestinnän asiantuntijat ja Maailman Kuvalehden toimitus.

Voit osallistua pop up -viestintäpisteisiin ja / tai varata itsellesi henkilökohtaisen sparraushetken, jossa pureudumme juuri sinun viestintäpulmaasi (katso ohjelma). Voit tuoda meille keskeneräisen tiedotteen, viestintäsuunnitelman alun tai editoitavan blogin ja viestintäammattilaiset auttavat eteenpäin - tehdään töitä yhdessä!  

Aika: ke 24.4. klo 9–16.15  

Paikka: Fingon Amazon-koulutustila 6.krs  
Elimäenkatu 25-27, Helsinki. Tila on esteetön. 

Ilmoittaudu mukaan tästä


Ohjelma:

8.30 Aamupalaa

9–11 Vaikuttaminen, varainhankinta ja vapaaehtoistyö – palvelumuotoilulla uusia näkökulmia järjestöviestintään

Kuinka valita juuri meidän järjestöllemme oikeat kohderyhmät, sopivat viestintätoimet, relevantit kanavat ja kiinnostavat viestit? Palvelumuotoilusta puhutaan paljon, mutta miten sitä voi soveltaa järjestöjen viestinnän kehittämiseen? Tässä tiiviissä työpajassa opit, kuinka palvelumuotoilun lähestymistapaa voi hyödyntää järjestöviestinnässä, kuulet käytännön esimerkkejä viestinnän palvelumuotoiluprojekteista ja pääset testaamaan muutamaa konkreettista työkalua viestintähaasteen ratkomiseen.

11–11.45 Omakustanteinen lounas

Työpajat:

11.45–13.15 Hyvä tiedote ja mediayhteistyö

13.15-14.45 Somevaikuttaminen

14.15- 16.15 Parhaat vinkit verkkokirjoittamiseen

Mahdollisuus henkilökohtaiseen sparraukseen viestinnän asiantuntijoiden kanssa (30-60 min):
11.45-16.15 Teemoina: viestintäsuunnitelma, hankeviestintä, palvelumuotoilu, sosiaalinen media, mediatyö ja verkkokirjoittaminen.

Sparraukseen tulevien toivotaan lähettävän kysymyksensä ja mahdolliset viestintämateriaalit ennakkoon ke 17.4. mennessä osoitteeseen: viestinta@fingo.fi
Ohjeistamme ilmoittautuneita myöhemmin henkilökohtaisten sparrausaikojen varaamiseen.

 Osallistumismaksut 
Fingon jäsenjärjestöt: 30 euroa 
Muut järjestötoimijat: 60 euroa 
Muut osallistujat: 120 euroa 

Lisätietoja: koulutus@fingo.fi