Infoilta: Vapaaehtoistyöhön maailmalle

 

- Maanantaina 13.1. klo 18–19.30
- Annantalo (auditorio, 2. krs), Annankatu 30, Helsinki

Kiinnostaako vapaaehtoistyö ulkomailla? Haluaisitko viettää vapaaehtoistyössä vähintään puoli vuotta? Tule Maailmanvaihdon infoiltaan! Saat tietoa mahdollisuuksista lähteä Maailmanvaihdon kautta vapaaehtoiseksi ja kuulet osallistujien kokemuksista.

Maailmanvaihto lähettää vapaaehtoisia 6–12 kuukaudeksi Aasiaan, Afrikkaan, Eurooppaan, Latinalaiseen Amerikkaan ja Oseaniaan. Vapaaehtoisjaksoilla rakennetaan kulttuurien välistä ymmärrystä arjen yhteistyön kautta.

Vapaaehtoistyötä tehdään etenkin lasten ja nuorten parissa esimerkiksi kouluissa ja päiväkodeissa, mutta myös mm. kulttuuri-, ympäristönsuojelu- ja ihmisoikeusjärjestöissä sekä vammaistyö- ja terveydenhoitoalalla.

Vapaaehtoiset osallistuvat joko ICYE-vapaaehtoisohjelmaan tai Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoispalveluun. Infoillassa kuulet haku- ja ohjelmakäytännöistä.

Tilaisuus pidetään suomeksi. Annantalon saavutettavuustiedot löytyvät osoitteesta www.annantalo.fi/fi/yhteystiedot#Saavutettavuus.

Tilaisuus on kaikille avoin. Lämpimästi tervetuloa!

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu nuorisovaihtojärjestö, joka lähettää ja vastaanottaa nuoria pitkäkestoiseen (6–12 kk) vapaaehtoistyöhön. Toimimme kulttuurien välisen ymmärryksen, yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja rauhan edistämiseksi.


Ystävällisin terveisin

Minna Räisänen

Tiedottaja / Communications Officer

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland

Oikokatu 3, 00170 Helsinki, Finland

Mob. +358 50 346 0965

tiedottaja@maailmanvaihto.fi

www.maailmanvaihto.fi | www.icye.org

Facebook | Instagram | Twitter

ICYE – United Nations Peace Messenger

icye-70th-anniversary