Fingon VGK-neuvonnan ajanvaraus on käynnistynyt! Tunnin mittaisia neuvonta-aikoja on saatavilla yhteensä kaksikymmentä kappaletta 20.10.-9.11. väliselle ajalle. Aikoja voi varata yhden järjestöä kohden. Lisätietoja neuvonnasta ja linkin ajanvaraukseen löydät neuvonnan verkkosivuilta.  

 

Vielä voi myös ilmoittautua ke 7.10. järjestettävään VGK sparraukseen, jonka aiheena on VGK-hankkeen seurannan ja arvioinnin suunnittelu. Sparrauksessa opitaan mitä tulosohjauksella ja tulosperusteisuudella tarkoitetaan, millaisia muutoksia VGK-hankkeissa voidaan tavoitella sekä jaetaan järjestöjen vertaisvinkkejä ja kokemuksia. Ilmoittautumisten deadline on 5.10. Tilaisuuden kouluttaja on Veera Pensala kehitysyhteistyötoimisto Zulusta ja fasilitaattorina toimii Fingon globaalikasvatuksen asiantuntija Anna Kivimäki-Pelluz. Lisätietoja löydät Fingon tapahtumat-verkkosivuilta.

 

Fingon vgk-neuvonnan tiimi on järjestöjen tukena koko hakuajan. Vgk-hakuun ja neuvontaan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä vgk-neuvonnan tiimiin: vgkneuvonta@fingo.fi tai globaalikasvatuksen asiantuntijaan Anna Kivimäki-Pelluziin (anna.kivimaki-pelluz@fingo.fi / +358 50 317 6697).

 

Terveisin,


Reija Mikkola

VGK -neuvonnan tiimi