FINGO KOULUTTAA: Särmää globaalikasvatukseen! Näin saat ihmiset mukaan muutokseen

Online-koulutus Zoomin välityksellä

Ilmoittautuminen päättyy huomenna 16.4. klo 16.

Haluaisitko toteuttaa laadukasta ja vaikuttavaa globaalikasvatusta, mutta et tiedä mistä aloittaa? Millaista on muutosvoimainen globaalikasvatuksen pedagogiikka?


Koulutuksessa tutustutaan globaalikasvatuksen hyviin käytäntöihin ja käydään läpi inspiroivia esimerkkejä Suomesta ja maailmalta. Samalla pohditaan, millaista oppimista tulevaisuuden Suomessa tarvitaan eri kohderyhmien keskuudessa. Miten me järjestöt voimme vastata näihin tarpeisiin?


Koulutukseen sisältyy 2 verkkokoulutustapaamista sekä järjestökohtainen 1,5 h sparraus, joka räätälöidään osallistujille hyödylliseksi.


Verkkokoulutustapaamisten ajankohdat:


21.4. klo 14:30-17:00
5.5. klo 14:30-17:00


Koulutus antaa perusvalmiudet toteuttaa laadukasta globaalikasvatusta ja on tarkoitettu globaalikasvatusjärjestöissä toimiville sekä asiasta kiinnostuneille.


Kouluttajana toimii globaalikasvatuksen asiantuntija ja opettaja Hanna Niittymäki. Mukana fasilitoimassa myös Fingon asiantuntijat Sanna Rekola ja Johanna Harjunpää.


Verkkokoulutus järjestetään Zoomilla. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, verkkoyhteyden ja kuulokkeet. Osallistumisohjeet ja linkki lähetetään osanottajille myöhemmin. Tilaisuuteen mahtuu 25 henkilöä.


Koulutus järjestetään osana Fingon Frame, Voice, Report! -hanketta.


Ilmoittaudu täältä mukaan.


Lisätietoja: koulutus@fingo.fi