HANKEKOORDINAATTORI, GLOBAALIKASVATUS

 

Suomen Somalia-verkosto hakee somalin kieltä osaavaa osa-aikaista (70 %) hankekoordinaattoria vastaamaan ulkoministeriön tukeman globaalikasvatushankkeen koordinoinnista 2.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan vuoden 2020 loppuun. Tule osaksi mukavaa työyhteisöämme tekemään maailmasta parempi paikka!

 

Hankkeen tavoitteena on lisätä peruskoululaisten, lukiolaisten ja ammatillisten opiskelijoiden tietoa ja ymmärrystä pakolaisuudesta, Afrikan sarven ja Somalian tilanteesta sekä kehityskysymyksistä. Keskeisimmät toiminnot ovat kouluvierailut ja verkko-oppimateriaalin kehittäminen.

Koordinaattori vastaa hankkeen käytännön toteutuksesta ja tekee itse noin puolet kaikista kouluvierailuista. Lisäksi työhön kuuluu yhteistyö muiden kouluvierailijoiden kanssa, hankehallinto, yhteistyö kumppaneiden kanssa, palautteiden kerääminen ja koostaminen, raportointi ulkoministeriölle, osallistuminen varainhankintaan ja viestintään.

 

Toivomme, että sinulla on:

Arvostamme lisäksi:

Tarjoamme:

Työsuhde on määräaikainen 31.12.2020 asti. Aloitus mahdollisimman pian toukokuussa 2019 sopimuksen mukaan. Osa-aikaisuus tehtävässä on 70 % ja työaika 27 h/vko. Kuukausipalkka on 1750 euroa. Työhön kuuluu ajoittain ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustamista Suomessa. Mahdollisuus lisätä työaikaa vuoden 2020 alusta riippuen rahoituksesta.

Lähetä hakemus (max. 1 sivu) ja CV (max. 2 sivua) sähköpostitse viimeistään 24.4.2019 osoitteella anna.diallo@somaliaverkosto.fi. Laita viestin otsikoksi “hakemus / hankekoordinaattori”.

 

Puhelimitse tehtävästä saa lisätietoja toiminnanjohtaja Anna Diallolta tiistaina 23.4.2019 klo 10-12, puh. 044 777 9422.

 

Suomen Somalia-verkosto ry on aatteellisesti, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton asiantuntijaorganisaatio. Verkosto tukee kattojärjestönä Somaliassa kehitysyhteistyötä toteuttavia järjestöjä sekä vahvistaa jäsentensä ja yhteistyökumppaneidensa toimintakykyä kehitysyhteistyössä ja kehitysviestinnässä.

 

 

 

 

-- 
Anna Diallo
Toiminnanjohtaja

Suomen Somalia-verkosto ry

 

p. +358 44 777 9422

os. Lintulahdenkatu 10, 00500 Helsinki

www.somaliaverkosto.fi


www.facebook.com/somaliaverkosto
www.instagram.com/somaliaverkosto
www.twitter.com/somaliaverkosto