Hei!  

 

Alla olevaa viestiä voi vapaasti välittää omissa verkostoissa tai lähipiirissä, jos siihen kuuluu Impact Academyn ikähaarukkaan kuuluvia ja vaikuttamisesta kiinnostuneita nuoria.  

 

Haku Impact Academyn kevätkaudelle on 31.1 saakka!  

 

Jumissa omiin unelmiin sopimattomassa työssä tai opiskelujen jälkeinen tulevaisuus mietityttää? Vai pohditko kenties jotain yhteiskunnallista ongelmaa ja haluaisit vaikuttaa sen ratkaisemiseksi? Oli sitten tilanteesi joku näistä tai olet muuten vain kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, Suomen Somalia-verkoston Impact Academy on sinua varten!  

 

Impact Academyn aikana pääset osallistumaan koulutuksiin omien mielenkiinnon kohteiden perusteella, pääset tapamaan mentoreita ja miettimään sopivaa vapaaehtoistyötä – unohtamatta saman henkisten ihmisten seuraa. Koulutusten teemat pyörivät yhteiskunnallisen vaikuttamisen ympärillä ja tarkastelevat sitä eri näkökulmista osallistujien toiveet huomioon ottaen. Ohjelman aikana tuetaan esimerkiksi myös sopivan vapaaehtoistoiminnan löytämisessä ja oman urapolun kirkastamisessa. Kevätkausi kestää toukokuun loppuun asti.  

 

Jos olet 16-29-vuotias, hae mukaan sunnuntaihin 31.1. mennessä. Lisätietoa ja hakulomakkeen löydät Suomen Somalia-verkoston nettisivuilta: https://www.somaliaverkosto.fi/fi/toiminta-suomessa/impact-academy/. 

 

Lisää tietoa:

 

Katri Vainio,

Hankekoordinaattori

+358 44 777 9622

katri.vainio (at) somaliaverkosto.fi