Haku auki 13–18-vuotiaiden nuorten Challengers-ryhmään!

Onko lähipiirissäsi nuori, joka etsii uutta harrastusta kevääksi? Vinkkaa hänelle Taksvärkin nuorten omaa Challengers-ryhmää!


Ryhmässä oppii lisää vaikuttamisesta ja pääsee itse vaikuttamaan taiteen kautta. Challengers on harrastus, jossa tutustuu muihin vaikuttamisesta ja taiteesta kiinnostuneisiin nuoriin!


Challengers-ryhmä on vaikuttamisesta kiinnostuneiden 13–18-vuotiaiden nuorten ryhmä, jossa opitaan ja tehdään vaikuttamistyötä rennossa ilmapiirissä ja hyvässä porukassa. Ryhmässä pääsee tutustumaan yhteiskunnallisiin teemoihin, tapaamaan eri alojen asiantuntijoita ja vaikuttajia sekä oppimaan erilaisia vaikuttamisen taitoja.

Osallistua voi mistä päin Suomea tahansa. Aikaisempaa kokemusta tai tietoa tapaamisten aiheista tai vaikuttamisesta ei tarvita, kiinnostus reilumman maailman edistämiseen ja yhdessä oppimiseen riittää!


Infotilaisuus verkossa 16.12. klo 17
Järjestämme Challengers-ryhmästä ja kevään 2022 projektista infon Zoomissa torstaina 16.12. klo 17–18. Ilmoittaudu tilaisuuteen 15.12. mennessä, niin lähetämme linkin. Ilmoittautumiset: aura.alarto@taksvarkki.fi, puh. 050 348 5668.

Kevään 2022 taideprojekti
Miten mediassa, somessa ja yhteiskunnassa puhutaan maahanmuutosta? Mitä minä voin tehdä, jotta maailma muuttuu oikeudenmukaisemmaksi?

Kevään 2022 tapaamisissa teemana on vaikuttaminen taiteen keinoin. Challengers-ryhmäläiset tekevät yhdessä muuttoliikettä käsittelevän taideprojektin, jonka toteutusmuodon nuoret valitsevat itse. Käsittelemme maahanmuuttoa ja globaalia muuttoliikettä koskevia narratiiveja, ja hankimme tietoa aiheesta. Pohdimme, miten voimme vaikuttaa erilaisten tarinoiden esiintuomiseen. Tuotamme aihetta käsittelevän taideteoksen viikonlopun mittaisella taideleirillä toukokuussa.

Kevään 2022 tapaamisten aikataulu
Ensimmäinen tapaaminen järjestetään ke 2.2. klo 17–19, jolloin luvassa on tutustumista. Tapaamiset järjestetään keskiviikkoiltaisin hybridinä eli sekä etä- että lähiosallistuminen ovat mahdollisia. Ilmainen taideleiriviikonloppu tapahtuu livenä pääkaupunkiseudulla, jonne muualta tulevien matkakustannukset korvataan. Luvassa siis rentoa yhdessäoloa, ruokaa ja luovia hetkiä!

Seuraavat tapaamiset keskiviikkoisin klo 17–19 (Helsingissä ja verkossa): 
2.2.,16.2., 2.3., 23.3., 6.4. ja 20.4. 

Taideleiriviikonloppu la-su 14.5.–15.5. (livenä pääkaupunkiseudulla).


Ilmoittautuminen on auki 24.1.2022 asti. Ilmoittautua voi lähettämällä joko WhatsApp-viestin Taksvärkin globaalikasvatuksen suunnittelijalle Auralle numeroon 050 348 5668 tai sähköpostia osoitteeseen aura.alarto@taksvarkki.fi. Kerro viestissä nimesi, ikäsi ja millä paikkakunnalla asut. 

Tule mukaan haastamaan epäreilua maailmaa!

Lisätietoja: Challengers – tule mukaan
www.taksvarkki.fi / facebook Taksvärkki ry / twitter Taksvarkki_ry / instagram taksvarkki_ry