Hei,

 

Siltä varalta jos alla oleva kutsu on talvilomasi takia mennyt ohi ja olisit kuitenkin kiinnostunut osallistumaan, niin tiedoksi että vielä muutama paikka on jäljellä. Jos haluat tulla mukaan aamupalalle ja tapaamiseen, niin laita minulle sähköpostia tänään osoitteeseen jaana.viirimaki@fingo.fi viimeistään kello 14. Viimeiset paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Tervetuloa mukaan vielä näin viime hetkelläkin,

t. Jaana Viirimäki Fingosta

 

From: Jaana Viirimäki
Sent: tiistai 22. helmikuuta 2022 15.30
To: globaalikasvatus@lists.fingo.fi
Cc: Roosa Rusanen <roosa.rusanen@sask.fi>; Matias Uusisilta <Matias.Uusisilta@kirkonulkomaanapu.fi>; Anna Kivimäki-Pelluz (anna.kivimaki-pelluz@fingo.fi) <anna.kivimaki-pelluz@fingo.fi>
Subject: Tunteet toimintaa ohjaavana voimavarana -tilaisuus 1.3.

 

Kutsumme Globaalivastuujärjestöjen Valikkoryhmän(*) tapaamiseen mukaan myös Globaalikasvatusverkoston järjestöjä, koska tilaisuudessa on vielä vapaita paikkoja.

 

Vuoden ensimmäisen tapaaminen järjestetään 1.3. klo 9-11 Hotel Arthurissa (Vuorikatu 19, 00100 Helsinki). Tapaamisen teemana on tunteet toimintaa ohjaavana voimavarana, johon meidät johdattelee Tunne ry:n toiminnanjohtaja Taneli Saari. Saaren alustuksen myötä pääsemme keskustelemaan mm. siitä miten siirtyä tunteista, kuten vaikka maailmantuskasta ja ilmastoahdistuksesta, toimintaan. Kiinnostavan alustuksen lisäksi tapaaminen tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua, vaihtaa kuulumisia sekä jakaa hyväksi koettuja toimintamalleja kollegoiden kanssa.

 

Tilaisuutta ennen klo 8.30-9.00 on tarjolla hotellin aamiaisbuffet hotellin ravintolassa. Sen jälkeen siirrymme kokoustila Hjeltiin.

 

Nyt kun näyttäisi siltä että koronatilanne sallii, on tarkoituksena tosiaan tavata livenä(!) ja mukaan mahtuu siksi 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

 

Ystävällisin terveisin,

 

Valikkoryhmän pj:t Matias Uusisilta/Changemaker ja Roosa Rusanen/SASK sekä taustatuki Jaana Viirimäki/Fingo

 

(*) Globaalivastuujärjestöjen Valikkoryhmä on globaalien teemojen parissa toimivien järjestöjen vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreiden ja kehittäjien vertaisoppimisverkosto. Valikkoryhmämme on osa Kansalaisareenan koordinoimaa Valikkoverkostoa.

 

Jaana Viirimäki

Asiantuntija, Vapaaehtoistoiminnan kehittäminen | Fingo

 

+358 50 317 6737 | jaana.viirimaki@fingo.fi

 

Fingo ­­­– Vaikuttaa tulevaisuuteen tänään.

viestii | kouluttaa | kasvattaa | tukee | vaikuttaa

fingo.fi | Facebook | Twitter | LinkedIn