Haluatko oppia lisää globaalikasvatuksesta ja tehdä vaikuttavaa vapaaehtoistyötä nuorten parissa? Kiinnostaako sinua perehtyä globaaleihin kehityskysymyksiin, lapsen oikeuksiin ja nuorten yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen Nepalissa ja Suomessa? 

 

Hae Taksvärkin vapaaehtoiseksi globaalikasvatuksen kouluttajaksi! Haku on auki 31.5. asti Ouluun, Jyväskylään, Tampereelle, Turkuun tai pääkaupunkiseudulle.

 

Globaalikasvatuksen kouluttajana:

·        ohjaat nuorille toiminnallisia työpajoja yhdenvertaisuuteen, lapsen oikeuksiin ja globaaleihin kehityskysymyksiin liittyen,

·         esittelet Taksvärkki ry:n toimintaa kasvatus- ja nuorisoalan tapahtumissa,

·        vaikutat työlläsi nuorten oikeuksien ja globaalin yhteisvastuun edistämiseen,

·        kehität ohjaus- ja esiintymistaitojasi,

·        saat arvokasta kokemusta järjestötyöstä ja koulumaailmasta sekä todistuksen vapaaehtoistyöstäsi,

·        tutustut Taksvärkki ry:n mahtaviin vapaaehtoisiin eri puolilta Suomea.

 

Lukuvuoden 2020–2021 Taksvärkki-kampanja käsittelee yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja nuorten aktiivista kansalaisuutta Nepalissa ja Suomessa. Globaalikasvatuksen kouluttajat ohjaavat kampanjan teemoja ja lapsen oikeuksia käsitteleviä työpajoja nuorisotiloilla, kouluilla ja toisen asteen oppilaitoksissa. Toiminnallisia työpajoja ohjataan ensi lukuvuonna sekä etänä että fyysisesti paikanpäällä vieraillen. Työpajojen ohjaamisesta maksetaan osapäivärahaa, ja matka- ja materiaalikulut korvataan. Kouluttajat perehdytetään tehtäväänsä.

 

Lue tämän lukuvuoden kouluttajien kokemuksia vapaaehtoistyöstä: Oivan tarina ja Matildan tarina.  

 

Kiinnostuitko? Lue hakuilmoitus ja lähetä meille 31.5. mennessä lyhyt motivaatiokirjeesi tai videohakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja siitä, miksi haluat mukaan. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia, vammaisia sekä eri kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

 

Motivaatiokirjeet ja lisätiedot:

 

Anna Kivimäki

globaalikasvatuksen suunnittelija

+358 (0)50 348 5668

 anna.kivimaki@taksvarkki.fi

 

TAKSVÄRKKI RY/ DAGSVERKE RF

www.taksvarkki.fi