Taksvärkki ry hakee projektisuunnittelijaa vammaisinkluusion edistämiseksi globaalikasvatuksessa

 

Tule mukaan edistämään yhdenvertaisuutta ja nuorten aktiivista maailmankansalaisuutta! Haemme työyhteisöömme projektisuunnittelijaa 15.2. alkaen tai mahdollisimman pikaisesti. Tehtävässä pääset kehittämään vammaisinkluusiota tulevassa Taksvärkki-kampanjassa ja muussa globaalikasvatustoiminnassamme.

 

Taksvärkki ry on vuodesta 1967 alkaen tukenut kehitysyhteistyöhankkeita, järjestänyt Taksvärkki-keräyksiä ja tehnyt globaalikasvatusta. Vuoden 2014 alusta alkaen olemme toimineet ulkoministeriön ohjelmatuen piirissä.

 

Globaalikasvatuksemme edistää yhdenvertaisuutta ja ihmisoikeuksia sekä kannustaa nuoria toimimaan aktiivisina maailmankansalaisina. Taksvärkki-kampanjassa nuoret puuttuvat yhdessä syrjintään ja tukevat Taksvärkin kehitysyhteistyötä. Ohjaamme vuosittain satoja toiminnallisia globaalikasvatuksen työpajoja peruskoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille, koulutamme kasvatusalan ammattilaisia globaalikasvatuksen teemoista ja tuotamme materiaalia opetussuunnitelmien mukaisen globaalikasvatuksen tueksi.

 

Projektisuunnittelijan päätehtäviä ovat:

 

Projektisuunnittelijaksi valittavalta henkilöltä toivomme koulutuksen ja aiemman työkokemuksen kautta saavutettua asiantuntijuutta vammaisinkluusiosta ja yhdenvertaisuuskysymyksistä.

 

Lisäksi arvostamme osaamista, kokemusta ja näkemystä seuraavista:

 

Toivomme projektisuunnittelijan aloittavan 15.2.2021. Aloitusajankohdasta voidaan neuvotella. Kokoaikaisen määräaikaisen työsuhteen kesto on 5,5 kuukautta.

 

Tehtävän palkka on 2900 €/kk. Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

 

Hakuaika tehtävään päättyy 1.2.2021. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen osoitteeseen lauri.peltonen@taksvarkki.fi. Haastattelut pidetään 1.2. alkavalla viikolla.

 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolten edustajia, vammaisia sekä eri kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Tarjoamme mukavan ja tiiviin työyhteisön sekä mahdollisuuden oppia ja kehittää uutta kanssamme. Helsingissä Hakaniemessä sijaitsevassa toimistossamme on puutteita esteettömyydessä. Työtä tehdään vallitsevan tilanteen mukaisesti pääosin etätyönä.

 

Lisätietoja projektisuunnittelijan tehtävistä antaa puhelimitse tiedottaja Pamela Arslan tiistaina 26.1. klo 15–16, puh. 050 5419 239.


Lisätietoja toiminnastamme:
www.taksvarkki.fi