Nuorisovaihtojärjestö Maailmanvaihdon etäinfo:

Vapaaehtoistyöpaikaksi!

 

- Keskiviikkona 28.4.2021 klo 16–17.30

- Zoom (linkki lähetetään ilmoittautuneille)

 

Haluaisitteko saada kansainvälisiä kokemuksia ja uudenlaista toimintaa työpaikkanne arkeen? Tähän tarjoutuu tilaisuus vastaanottamalla nuori kansainväliseen vapaaehtoistyöhön, kun koronatilanne sallii. Tule nuorisovaihtojärjestö Maailmanvaihdon etäinfoon tutustumaan yhteistyömahdollisuuksiin!

 

Maailmanvaihdon kautta Suomeen saapuu vuosittain vapaaehtoistyöhön 6–12 kuukaudeksi kolmisenkymmentä nuorta eri puolilta maailmaa. Tavoitteena on yhteinen kulttuurien välinen oppimiskokemus arjen yhteistyön kautta. Vapaaehtoistyöpaikaksi ovat tervetulleita ryhtymään yleishyödylliset organisaatiot kautta maan.

 

Vapaaehtoisjaksoillaan nuoret vapaaehtoiset pääsevät tutustumaan työpaikan alaan, antamaan panoksensa paikallisen yhteisön hyväksi ja oppimaan uusia taitoja. Vapaaehtoiset osallistuvat Euroopan solidaarisuusjoukkoihin tai International Cultural Youth Exchange -ohjelmaan. Solidaarisuusjoukoissa korostetaan muita heikommassa asemassa olevien nuorten mahdollisuuksia saada kansainvälistä kokemusta.

 

Etäinfossa saat tietoa käytännön järjestelyistä ja kuulet vapaaehtoistyöpaikkojen kokemuksista:

- Mauri Pajunen, Kisälli-Harjulanmäki. Kisälli on kädentaitojen työpaja, jossa työskentelee kehitysvammaisia ja osatyökykyisiä aikuisia. Osa näistä käsityöläisistä asuu Harjulanmäessä.

- Ulla Huhtilainen, kansanopisto Joutsenon Opisto

 

Ilmoittaudu lähettämällä viesti osoitteeseen tiedottaja@maailmanvaihto.fi. Tilaa on 40 osallistujalle. Tilaisuudessa noudatetaan Maailmanvaihdon turvallisemman tilan periaatteita. Zoomin saavutettavuustiedot löytyvät osoitteesta https://zoom.us/accessibility.

 

Lisätietoja vapaaehtoistyöpaikaksi ryhtymisestä: https://maailmanvaihto.fi/vapaaehtoistyopaikaksi

 

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland on vuonna 1958 perustettu järjestö, joka toimii kulttuurien välisen ymmärryksen, yhdenvertaisuuden ja rauhan edistämiseksi. Lähetämme ja vastaanotamme nuoria aikuisia vapaaehtoistyöhön. Järjestö on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

 


Ystävällisin terveisin

Minna Räisänen

Tiedottaja / Communications Officer

Maailmanvaihto ry – ICYE Finland

Oikokatu 3, 00170 Helsinki, Finland

Mob. +358 50 346 0965

tiedottaja@maailmanvaihto.fi

www.maailmanvaihto.fi | www.icye.org

Facebook | Instagram | Twitter

ICYE – United Nations Peace Messenger

cid:image001.png@01D6A5FF.9A36BB50