Ilmoittaudu nuorten Muutoksen iltapäivä -seminaariin!

 

Amnestyn Suomen osasto haluaa kutsua nuoria yhteiskunnallista muutosta ja ihmisoikeuksien puolustamista käsittelevään seminaariin Helsinkiin 30.8. iltapäivällä. 

 

Tapahtuma järjestetään Kino Reginassa, keskustakirjasto Oodissa klo 13-15 (Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki). Tapahtuman tavoitteena  on voimaannuttaa nuoria toimimaan yhteiskunnassa ja esitellä heille vaikuttamismahdollisuuksia muun muassa ilmastonmuutoksen torjunnan ja ihmisoikeuskysymysten parissa. 

 

Seminaarissa kuullaan puhevuoroja ihmisoikeuspuolustajilta. Puhujina ovat mm. Päivystävä saamelainen ja sisäministerin eduskunta-avustaja Petra Laiti, nuorten ilmastodelegaatti Sara Nyman, feministisen ja antirasistisen kansalaisjärjestö Fem-R:n viestintävastaava Jenny Kasongo,  Suostumus2018-aktiivi ja Vasemmistonuorten puheenjohtaja Hanna-Marilla Zidan sekä Miehet ry:n puheenjohtaja Janne Salakka. Seminaarin teemoina ovat muun muassa translaki, suostumus, ilmastoaktivismi sekä antirasistinen toiminta. Teemojen kautta käsitellään ajankohtaisia ihmisoikeuskysymyksiä sekä kuullaan miten niiden eteen tehdään työtä Suomessa ja maailmalla. Samalla nuoret saavat erinomaisia esimerkkejä, siitä millaista aktivismi näiden teemojen parissa on ihmisoikeuspuolustajien henkilökohtaisten tarinoiden kautta. 

 

Toivomme myös nuorilta kysymyksiä ja teemoja puhujien käsiteltäväksi. 

 

Ilmoittautuminen tapahtuu linkin kautta https://www.amnesty.fi/muutoksen-iltapaiva-ihmisoikeuspuolustajat/

 

Tilaisuuteen mahtuu 250 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset ja nuorten mahdolliset kysymykset viimeistään 27.8. mennessä. Kysymyksiä voi lähettää myös sähköpostitse.

Tilaisuutta voi seurata myös etäyhteyden kautta. Linkki tilaisuuden striimaukseen lähetetään ilmoittautuneille.

 

Lisätietoa tapahtumasta: konsta.hyotyla@amnesty.fi ja emma.aman@amnesty.fi

 

Ystävällisin terveisin,

 

Konsta Hyötylä

Vaikuttamistyön ja viestinnän harjoittelija / Advocacy and Communications Intern

konsta.hyotyla@amnesty.fi

+358 44 7549757

 

Emma Åman

Ihmisoikeuskasvatuksen asiantuntija / Human Rights Education Adviser

emma.aman@amnesty.fi

+358 50 357 9838

 

Amnesty International Suomen osasto / Finnish Section

Hietaniemenkatu 7 A

00100 Helsinki

 

www.amnesty.fi/ihmisoikeuskasvatus

www.ihmisoikeudet.net