Hei upeat kollegat,

 

Toivottavasti moni teistä on ilmoittautunut huomiseen työpajaan. Vielä ei ole myöhäistä ilmoittautua-linkki siihen myös alla.
MUTTA TÄRKEÄÄ TEILLE TULOSSA OLEVILLE: Tilaisuuden sujuvuuden vuoksi voisitteko ilmottautua siihen pienryhmään, johon haluatte osallistua laittamalla viesti Artturi.Kavaja@formin.fi . Saamme ennakkoilmoittautumisella tilaisuudesta sujuvamman!

 

Alla siis pienryhmien nimet ja koko Artturin viesti!

Huomiseen – Elina

____________________________

 

Arvon naiset, rauha ja turvallisuus –toimijat,

 

Niin kuin joulua ennen ilmoitimme, pidetään keskiviikkona 26.1. ensimmäinen työpaja koskien Suomen neljättä kansallista naiset, rauha ja turvallisuus –toimintaohjelmaa.

 

Olemmekin saaneet jo kiitettävän määrän ilmoittautuneita, mutta mikäli vielä et ole ehtinyt, niin ilmoittauduthan (Tässä vielä oikea.)

Keräämme ilmoittautumisia, jotta voimme varmistua kaikkien olennaisten tahojen olevan kokouksessa edustettuna. Kokoukseen voit keskiviikkona liittyä täältä.

 

Kokouksen alkumuodollisuuksien jälkeen on tarkoitus siirtyä neljään temaattiseen työryhmään, jotka seuraavat viime toimintaohjelman lukuja:

 

  1. Rauhanprosessit (vetäjä Elisa Tarnaala)
  2. Konfliktinesto ja rauhanrakennus (vetäjä Eva-Marita Rinne-Koistinen)
  3. Turvallisuussektori ja kriisienhallinta (vetäjä Ville Savonlahti)
  4. Naisten ja tyttöjen suojelu sekä oikeuksien toteutuminen kriiseissä (Vetäjä Elina Korhonen)

 

Viidettä lukua, eli poikkileikkaavia teemoja olisi tarkoitus käsitellä jokaisessa työpajassa. Eiväthän ne muuten olisi poikkileikkaavia.

 

! Pyytäisimmekin teitä ilmoittamaan tähän viestiin vastaamalla, että mitkä työryhmät teitä eniten kiinnostavat ! Toivomme toiveita näistä etukäteen, jotta kokouksessa voidaan mahdollisimman sutjakkaasti siirtyä itse työpajoihin. Mikäli tarvitsette muistinvirkistystä teemojen tarkemmasta sisällöstä, löytyy edellinen toimintaohjelma täältä.

 

YK- ja yleiset globaaliasiat –yksikön puolesta mukavaa maanantain jatkoa toivotellen,

 

Artturi Kavaja
Artturi.Kavaja@formin.fi