lists.fingo.fi Mailing Lists

Welcome!

Below is a listing of all the public mailing lists on lists.fingo.fi. Click on a list name to get more information about the list, or to subscribe, unsubscribe, and change the preferences on your subscription. To visit the general information page for an unadvertised list, open a URL similar to this one, but with a '/' and the list name appended.

List administrators, you can visit the list admin overview page to find the management interface for your list.

If you are having trouble using the lists, please contact mailman@lists.fingo.fi.

   
List Description
Gce-vaikuttaminen [no description available]
Genderjakehitys [no description available]
Gerif [no description available]
Globaali Globaali on Fingon järjestöaktiivien sähköpostilista, jonne voi lähettää tietoa järjestötapahtumista, välitettää työpaikkailmoituksia sekä järjestötiedotteita.
Globaalikasvatus Globaalikasvatus-listalla jaetaan uutisia sekä tietoa koulutuksista ja tapahtumista. Lista on tarkoitettu globaalikasvatusverkoston jäsenille ja muille kiinnostuneille.
Globaalivastuujarjestojen.valikkoryhma [no description available]
Hanke Fingon Hanke-listalla jaetaan ajankohtaista tietoa kehitysyhteistyöhankkeiden rahoituksesta, koulutuksesta ja muista hanketyön aiheista.
Kansalaisyhteiskunta [no description available]
Kehityspolitiikka Kehityspolitiikka-listalla saat tietoa Fingon kehityspoliittisesta vaikuttamistyöstä, ajankohtaisista tapahtumista, julkaisuista ja kampanjoista
Kulttuuri Fingon Kulttuuri-lista välittää tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja koulutuksista sekä avoimista työpaikoista
Maailmakoulussa [no description available]
Mailman [no description available]
Testi [no description available]
Tutkimus Tutkimus-lista on kehitysalan tutkijoiden ja toimijoiden sähköpostilista, jonka tavoitteena on vahvistaa dialogia ja lisätä yhteistyötä.

Delivered by Mailman
version 2.1.23
Python Powered GNU's Not Unix Debian Powered