lists.fingo.fi mailing lists - Admin Links

Welcome!

Below is the collection of publicly-advertised Mailman mailing lists on lists.fingo.fi. Click on a list name to visit the configuration pages for that list.To visit the administrators configuration page for an unadvertised list, open a URL similar to this one, but with a '/' and the list name appended. If you have the proper authority, you can also create a new mailing list.

General list information can be found at the mailing list overview page.

(Send questions and comments to mailman@lists.fingo.fi.)

   
List Description
Gce-vaikuttaminen [no description available]
Genderjakehitys [no description available]
Gerif [no description available]
Globaali Globaali on Fingon järjestöaktiivien sähköpostilista, jonne voi lähettää tietoa järjestötapahtumista, välitettää työpaikkailmoituksia sekä järjestötiedotteita.
Globaalikasvatus Globaalikasvatus-listalla jaetaan uutisia sekä tietoa koulutuksista ja tapahtumista. Lista on tarkoitettu globaalikasvatusverkoston jäsenille ja muille kiinnostuneille.
Globaalivastuujarjestojen.valikkoryhma [no description available]
Hanke Fingon Hanke-listalla jaetaan ajankohtaista tietoa kehitysyhteistyöhankkeiden rahoituksesta, koulutuksesta ja muista hanketyön aiheista.
Kansalaisyhteiskunta [no description available]
Kehityspolitiikka Kehityspolitiikka-listalla saat tietoa Fingon kehityspoliittisesta vaikuttamistyöstä, ajankohtaisista tapahtumista, julkaisuista ja kampanjoista
Kulttuuri Fingon Kulttuuri-lista välittää tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja koulutuksista sekä avoimista työpaikoista
Maailmakoulussa [no description available]
Mailman [no description available]
Testi [no description available]
Tutkimus Tutkimus-lista on kehitysalan tutkijoiden ja toimijoiden sähköpostilista, jonka tavoitteena on vahvistaa dialogia ja lisätä yhteistyötä.

Delivered by Mailman
version 2.1.23
Python Powered GNU's Not Unix Debian Powered